Många svenskar reser utomlands, vissa gör det bara under semestertid, vissa reser runt med jobbet och en del reser utomlands för nya upplevelser.780482-airplane-in-the-sky-journeyDet estimeras att omkring 2,2 miljoner människor i Skandinavien flyger fem eller fler gånger per år. Om du är en av dem kanske du gör detta för att du gillar att uppleva nya saker kanske du redan ha flugit utomlands för att gå på konserter, men har du någonsin gjort en musikalresa?Musikaler har växt i popularitet på senare år, alla känner nog till namnet på minst en musikal, de flesta är nog bekant med fler än de först skulle tro. Musikaler som Billy Elliot, Les Misérables, Mama Mia och The Phantom of the Opera är bara några av de välkända musikaler som man kan åka och se idag. Tyvärr har vi här i Sverige inte lika stora möjligheter att se dessa utan att lämna landet.Med det finns enkla sätt att boka en resa för att se en musikal i New York eller London. På gomusictravel kan man boka tre olika typer:

  • Biljett – endast evenemangsbiljetten ingår
  • Hotellpaket – evenemangsbiljett, övernattning på ett tre stjärnigt hotell inklusive frukost och skydd genom statlig resegaranti.
  • Flygpaket – som hotellpaketet men inkluderar även flyg tur och retur.

Flygpaketet är många gånger det enklaste sättet då man i stort sett inte behöver något annat under hela tiden man är borta.Vill man ha ett tips på en musikal att se kan vi föreslå The Book of Mormon, en kritikerrosad, satirisk musikal som först dök upp på Boradway 2011. Den vann nio stycken Tony Awards året den kom ut, och “Bästa Musikal” var en av dem. Musikalen är skriven av Matt Stone och Trey Parker, som nog de flesta känner som skaparna av den otroligt populära animerade serien South Park. Musikalen följer två missionärer som reser till Uganda för att sprida budskapet om den mormonska tron. Det rekommenderas att man är minst 16 år då den innehåller grovt språk och annat som kan anses olämpligt för barn, men så fort man är 16 är detta något som alla moderna musikalfantaster borde se!